Kategoriarkiv: aftonbladet nyheter idag

Ehandel

av | 26.01.2017

ehandel

E-handel och fysisk handel växer samman och fler och fler kunder vill använda datorn, surfplattan och mobilen. Dessutom utgår många idag från sökresultatet på Internet när de skall köpa en produkt eller tjänst. Genom att starta webshop ökar du tillgängligheten, höjer kundservicen och därmed stiger försäljningen. Kontakta Trygg e-handel. c/o Svensk Digital Handel Drottninggatan 56 07 GÖTEBORG. Telefon växel: +46 (0)10 - 47 18 Kontakta oss via e-post. Svensk Digital Handel är branschorganisationen för e-handel i Sverige och har till uppgift att företräda branschen och verka för att den är seriös och kundvänlig. Svensk E-handel är en omfattande analys av e-handelsmarknaden i Sverige Rapporten bygger på intervjuer med nordiska konsumenter. ehandel

Ehandel Video

E-handel i Jönköpings kommun

Ehandel - Kia Carens

Kom igång med hållbart företagande Berätta om ditt hållbarhetsarbete Nya affärsmöjligheter Mer om hållbart företagande Så har andra gjort Starta företag som utländsk medborgare Uppehållstillstånd Starta företag som asylsökande eller nyanländ Information om Sverige Rådgivning och hjälp för nyanlända Broschyrer Vad gäller i din bransch? Du anmäler dig samtidigt till våra nyhetsbrev, som du när du när som helst kan avanmäla dig från. Läs senaste numret - Nr 7, Starta din e-handelsresa hos oss! Starta webshop med Sitoo. Läs mer om hur e-handeln ökar försäljningen i den fysiska butiken   9 av 10 använder sin smarta mobil före köp Google har gjort en studie över smarta mobil-användandet i Sverige.

Ehandel - gammalt mne

Läs mer på sidan Försäkringar. Läs mer och anmäl dig på sidan Starta företag-dagen. För att starta en webbutik är det en fördel om du har kunskap om försäljning, handel och om IT. Senaste åren har det varit en ihållande tillväxttakt. Över företag av varierande storlek använder våra produkter och tjänster för sin löpande verksamhet.

0 reaktion på “Ehandel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *