Kategoriarkiv: aftonbladet nyheter idag

Goda soppor

av | 23.12.2016

goda soppor

Det är alltid säsong för soppor. Och vintergrönsakerna gör sig bra, puttrandes i en gryta. Vi har samlat ihop några goda, värmande soppor som tröstar en vintertrött kropp. Kom in i rätt höststämning med dessa 11 goda soppor. Soppa är gott, lätt att laga och oftast snällt mot plånboken.‎8 nyttiga soppor · ‎Potatis- och purjolökssoppa · ‎Fiskarhustruns fisksoppa. Räksoppa med egen fond på räkskal (kasta aldrig räkskal, jag tar reda på var ni bor) Det här är en relativt enkel rätt att laga. Jag har sagt det förut: det här blir alltid en god soppa. Kom ihåg att servera den rykande varm. En vällagad skaldjurssoppa är alltid populär, för att inte säga river ner applåder! /Leif Mannerström.

Goda soppor - utblandad med

Rökig pumpasoppa med gräddfil Rådjursfilé med kantareller, svartkål, rotselleripuré och rödvinssås. Gott är det också. Bjud dina vänner - för sopprecept kan man lätt dubbla. Prova råggröt som går snabbt att koka och blir en stadig start på dagen. En soppa med korv, pasta och tomat brukar gå hem! Mustig rotfruktssoppa med fänkål En god och värmande soppa som är lätt att laga och passar en kylig dag!

Goda soppor Video

Soppa med puylinser som på riktigt är god Här är några favoriter! Klassiskt serveras den kall. Du kan festa till med att gratinera den med ostsmörgås osv. Vad mer kan man atlantis det försvunna riket Kanske en svampsoppa till förrätt? Sparris och sockerärtssoppa polisen och krutonger Svamp ger fin smak åt många rätter - i soppa gör den sig förträffligt!

0 reaktion på “Goda soppor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *