Kategoriarkiv: melleruds nyheter

Undermålig

av | 18.01.2017

undermålig

undermålig. inte /tillräckligt/ bra; som inte håller måttet; dålig. Hur kan företaget sälja en sådan undermålig produkt? Ditt testresultat var undermåligt, så du har ingen chans att få tjänsten. Exempel på hur man använder ordet "undermålig i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Undermålig, adjektiv.. Böjningar: undermålig, undermåligare, undermåligast. Engelska: inferior. undermålig

Undermålig - Sveriges

När vinlistan är undermålig brukar det oftast bero på två saker: Om oss Om bab. Hon hade den känslan, men det var meningslöst om hon inte rent konkret kunde visa att utredningen var undermålig , att den inte varit tillräckligt förutsättningslös, att de slarvat med en mängd spår. Flera av anmälningarna handlar om undermålig städning på skolorna. Dessutom skulle deras undermåliga utredning av händelsen plockas fram och då var det fler än Johan Droth som skulle ha gjort sitt. Swedish Det viktiga i den här förordningen är att djurkadaver och animaliska produkter av undermålig kvalitet inte längre kan föras in i näringskedjan.

Undermålig - visar att

Han var mer än någon annan musikmogul upprörd över piraterna och trött på musikbolagens undermåliga teknikkompetens. Kanske borde han ha begärt hjälp från Salvador tidigare? Swedish Infrastrukturen i området är undermålig, vattenbrist råder och de logistiska förutsättningarna är svåra. Jag vill bli informerad om uppdateringen. Swedish 1 Kvaliteten på faten som transporterades av flygplanen från USA var undermålig,. Livet utomlands Tips och råd om att bo utomlands Allt du behöver veta om att bo i ett främmande land. Det är mycket svårt att tänka sig att banken skulle ha samma tålamod om det var de som var köpare av en så undermålig tjänst.

Undermålig Video

Fönsteris pga undermålig värmeväxlare

0 reaktion på “Undermålig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *