Kategoriarkiv: nyheter 24

Kamux norrköping

av | 16.01.2017

kamux norrköping

Hur ser ni ärrade bilköparrävar på detta? I mitt fall tittade jag på en Audi A4 kombi på 11 mil och kände mig klart förtjust. Men så fick jag lite kalla fötter av detta med avsaknad av MRF-garanti. Jag känner mig trygg på andra firmor där jag ges 6 eller åtminstone 3 månader. Jag antar att denna är klart. Kamux är en bilhandlare som enbart koncentrerar sig på begagnade bilar. Idag har Kamux 51 butiker i Sverige, Finland och Tyskland och sålt över bilar genom historien. Då vi vill vara en pålitlig partner för våra kunder har vi som mål att kunna erbjuda den bästa övergripande servicen samt ha en tilltalande. Kontaktuppgifter till Kamux AB Norrköping, telefonnummer, adress, se information om företaget. Saken är den att jag ville rätta ditt felaktiga påstående. Drag 10  mil Norrköping Fordonets historik 4 Gratis. Ja, jag tänjer rejält på gränsen här. Fordonets historik 26 Gratis. Backkamera mil Norrköping Fordonets historik 4 Gratis. Fordonets historik 14 Gratis. Mäklarfirmor Scriptor Visa allmän profil Skicka ett privat www.opus.se bilprovning till Scriptor Hitta fler inlägg av Scriptor Hitta alla inlägg av Scriptor i semeldagen ämne.

Kamux norrköping - Saluhallen

Jag menar ingenting vilket du förståttom du läst de ord jag använde. Fordonets historik 6 Gratis. Välkommen till Kamux Norrköping Kamux är en bilhandlare som enbart koncentrerar sig på begagnade bilar. Volkswagen Passat Variant 2. För 3 månader sen köpte jag en begagnad bil hos bilhandlare här i stan, har hittills bara haft massa problem.

Kamux norrköping - verklagar

Så kolla om de erbjuder andra garantier. Ursprungligen postat av zutt Kamux Plus gäller i 12 månader eller 17 körkilometer. Navi 5  mil Norrköping Fordonets historik 6 Gratis. Med rätt finansiering och en blygsam kontantinsats har du möjligheten att uppgradera dig till en nyare bil. kamux norrköping

Kamux norrköping Video

0 reaktion på “Kamux norrköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *