Kategoriarkiv: nyheter 24

Mirja burlin

av | 07.02.2017

mirja burlin

Skådespelaren Mirja Burlin hade bara sett räkor på burk när hon kom till Göteborg första gången. Jag vet nästan inte vad gatorna heter i Göteborg och ändå vet. Mirja Margareta Burlin, född 8 september i Luleå, är en svensk skådespelare och sångare. Släktnamnet Burlin har sitt ursprung i talets Västerbotten med anknytning till orterna Burträsk och Bureå. Burlin har främst varit verksam på olika teaterscener i Göteborg. Tillsammans med sångaren Iris Esell startade hon  ‎Filmografi · ‎Teater · ‎Roller (ej komplett) · ‎Källor. Utgiven av Frälsningsarmén Sångerska: Mirja Burlin Textförfattare bl a: Carl-Olof Rosenius Musik: Dansk.

Mirja burlin Video

Mirja Burlin & Claes Malmberg - Fylledillemelodin

Mirja burlin - ltt

Sedan ägs Kuriren av NTM-koncernen. Anja Haugen har aldrig haft chansen att tröttna på Göteborg Jag upptäcker nya platser hela tiden. Mirja Margareta Burlin 8 september 46 år. Jag fick ett tomt cigarrställ med mig hem som hon kunde ha som stall till sina my little ponies. Det är klart, jag kanske inte har fått varenda roll jag har sökt, men jag har ändå fått göra så otroligt många olika saker. Hide  Show  Casting department 1 credit. Jag minns att jag tänkte; — ser han inte att jag jobbar? Bröllopsbesvär Stig Larsson efter Stig Dagerman. Genom att dagmar friman blockeringen av annonser så stödjer du vår journalistik och utvecklingen av denna webbplats. View rank on IMDbPro ». Eller var det hummer? Och numera kan jag se skillnad på kräftor, krabbor och räkor.

Mirja burlin - bikarbonat

Jag kom till Göteborg för att arbeta. Hon nämner som exempel Kejsarinnan som bygger på Selma Lagerlöfs Kejsaren av Portugallien, där hon spelade huvudrollen som Klara-Fina Gulleborg och pjäsen Mig äger ingen byggd på Åsa Lindeborgs bok om en dotter till en alkoholist, där hon spelar Åsa. Sin komiska talang fick hon användning för i Kent Anderssons revyer på teatern Aftonstjärnan , där hon blev något av en publikfavorit. Hide  Show  Actress 24 credits. Språk Lägg till länkar. Vid frågan om hon har en särskild fallenhet för komik och vad hon har för strategi för att vara rolig blir hon lite ställd.

0 reaktion på “Mirja burlin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *