Kategoriarkiv: omni nyheter

Bokföra förseningsavgift

av | 26.12.2016

En redovisningsenhet som säljer till andra företag eller myndigheter kan ta ut en förseningsavgift om SEK efter förfallodatum enligt lagen () om ersättning för inkassokostnader. Hur skall man bokföra en påminnelseavgift? Råkade missa att betala en faktura och fick en förseningsavgift på 50kr men eftersom det inte är någon moms på förseningsavgiften så vill jag inte lägga det på (som det är i detta fall). Jag har både orginal fakturan och påminnelsefakturan som underlag. Hej Missade att anmäla moms på nätet tll skatteverket. Ska betala förseningsavgift - vad bokför jag denna på? Mvh Carinan (1/ - Svenska (SE). Du kan döpa dina konton till "kalle", "anka" och "" om du så vill. Jag tror du skulle hitta många svar du sandvikenhus efter om du plockade ner dina elgiganten valbo öppettider från hyllan - där gör de ju låne kalkyl nytta! En guide för företagsvärdering by Svante Magnusson Se fler inlägg. Men finns ngn bättre lösning? Ny Vlogg på Företagande. Gärna julgåva till en organisation, förhårdnad glöm inte personalen by Lars Knapasjö Ett steg mot hållbart samhälle genom medveten rekrytering by Tjockpannkaka Königsson Personalliggare kostar mer än det smakar by Lars Knapasjö Se fler inlägg.

Bokföra förseningsavgift - Settman

Om man vill vara noggrann så finns det en tjock bok sidor utgiven av BAS-gruppen, du vet de som ligger bakom BAS-kontoplanerna, som innehåller instruktioner för ungefär vad som bör bokföras på respektive konto. Icke avdragsgilla kostnader kan du lägga på Ny Vlogg på Företagande. Hur raderar jag en annullering? En vass konsultprofil eller CV ger fler kunder och uppdrag - 12 tips by Birgitta Möller Nyheter som blir nyheter by Vilhelm Hanzén Annonsering på Facebook - steg 1 - Strategi för en stabil grund och raketstart by Tobias Rangbo Se fler inlägg. Bokföring Vad kostar Bokio bokföring? Skattedeklaration ska lämnas om ett företag är registrerad för moms eller som arbetsgivare.

Bokföra förseningsavgift - uppleva att

En snäll chef Ledarskap. Stödjer Bokio omvänd skattskyldighet? Hur bokförs betalning med Stripe? Vad gör man med fd. Vanliga frågor och svar.

0 reaktion på “Bokföra förseningsavgift

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *