Kategoriarkiv: svt se nyheter

Anticimex försäkringar

av | 11.03.2017

anticimex försäkringar

För oss handlar försäkringar om att ge dig en tryggare vardag. Ifall något skulle hända skyddas du av våra försäkringar. Det gör att du skyddar dig mot oväntade ekonomiska förluster. Här har vi försäkringar både för dig som är privatkund och företagskund. Oavsett om det handlar om att skydda ditt hus mot skadedjur eller en. Vi skapar trygga och hälsosamma inomhusmiljöer. Vi arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Bolaget har funnits sedan och erbjuder försäkringsskydd mot skadedjur, hussvamp, självriskersättning och dolda fel. Antalet anställda i Anticimex Försäkringar uppgår till ett tal. Försäkringsverksamheten bedrivs i Sverige samt via filialer i Norge och Finland och genom gränsöverskridande verksamhet i Danmark. Ort ska fyllas i. Vi besiktigar ditt hus regelbundet När du tecknar avtalet gör vi en försäkringsbesiktning av ditt hus. Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra tjänster mer relevanta för låna snabbt pengar. Just nu har vi många spännande utfärdar ute. Om köparen apoteket umeå ett krav som grundas på ett dolt fel som rör kortförsäkring, omfattas dessa inte av försäkringen:. Postnummer ska fyllas anticimex försäkringar.

Anticimex försäkringar Video

"Köparen har undersökningsplikt"

Anticimex försäkringar - och

Ett sådant exempel kan vara att man upptäcker rötskador i ett äldre hus. Adress ska fyllas i. Ort ska fyllas i. Vill du läsa mer? Kontakta oss Mitt ärende gäller: Radonsäkring Läs mer om Radonsäkring Skadedjursförsäkring Säljaransvarsförsäkring Trygghetsavtal Utredning av problem i inomhusmiljön Överlåtelsebesiktning Bygga och renovera Anlita hantverkare Bygglov och bygganmälan Byggnormer, lagar och regler Energi och uppvärmning Badrum Fönster Kök Stöd och bidrag Tvättstuga Uppvärmning Vind För dig som ska köpa bostad Köpa hus Köpa lägenhet Köparens ansvar Kunderna berättar Gunilla blev av med lukten För dig som ska sälja din bostad När du ska sälja din lägenhet När du ska sälja hus Säljarens ansvar Hur säkert och tryggt är ditt boende? Fel på system för vatten, värme och avlopp, ventilation, gas och elektricitet och anordningar som ingår i ett sådant system, även eldstäder och rökgångar.

Anticimex försäkringar - Ugnen

Fyll i formuläret så hör vi av oss. Intelligent skadedjurskontroll Anticimex Smart är ett intelligent system som upptäcker gnagare tidigt. Du når våra byggnadsexperter via telefon, e-post eller Mina Sidor. Fyll i formuläret så hör vi av oss. Var ekonomisk — tänk förebyggande Att förebygga risker och skador i huset är det mest ekonomiska sättet du kan skydda dig mot obehagliga överraskningar.

0 reaktion på “Anticimex försäkringar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *